Huisregels


▪ Om Nachtblind voor iedereen toegankelijk te maken hanteert de organisatie de volgende huisregels om ervoor te zorgen dat jij en andere gasten zich optimaal op hun gemak voelen tijdens onze nachten.

▪ Een relaxte houding. Van onze bezoekers verwachten we een tolerante en positieve houding ten opzichte van andere gasten, ongeacht afkomst, cultuur, geslacht, seksuele geaardheid, godsdienst or whatever. Agressief, baldadig en ander storend gedrag wordt niet getolereerd.

▪ Bezoekers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn, tenzij anders aangegeven. Bij twijfel kan er om je legitimatie gevraagd worden. Heb je deze niet bij je, kan de toegang tot het evenement je ontzegd worden.

▪ Om de vrijheid van onze bezoekers te waarborgen, is het verboden om binnen voor commerciële doeleinden foto’s te nemen. Professionele fotografen wordt daarom de toegang aan de deur geweigerd, indien niet vooraf gecommuniceerd.

▪ Om de sfeer te bevorderen, zien we het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Toch even appen? Doe dit dan even buiten de dansvloer, zodat de rest nog optimaal kan genieten van het moment.

▪ Nachtblind draait om beleving. Wij doen er alles aan om jou de ultieme avond uit te geven, voor een betaalbare prijs.

▪ Dresscode:  Wij stimuleren graag creativiteit en vrije expressie en zien daarom graag bezoekers in uitbundige en eigenzinnige kleding uit hun dak gaan! Mannen of vrouwen in maatpak, uniform of overhemd horen niet tot deze dresscode en kunnen de toegang ontzegd worden.

▪ Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van drugs en/of alcohol, wordt de toegang geweigerd.

▪ Bij betreding van het evenement stem je in met een mogelijke visitatie (fouillering). Als je dit weigert, word je de toegang ontzegd.

▪ Handel en bezit van wapens en/of drugs is niet toegestaan. Aangetroffen goederen worden ingenomen en overgedragen aan de politie.