Nachtblind – De ultieme diepe avond.


Als de lasers aangaan, de diepe sound rond galmt door de zaal en de intense sfeer losbarst.. Lichten die op je afkomen en je steeds verder tot het uiterste laten gaan. Dat is Nachtblind! Wij staan garant voor een betaalbare nacht keihard losgaan!

 

 

CONCEPT

Nachtblind is een nieuw house/techno concept op basis van de nieuwe stroming. Tijdens deze experience worden bezoekers meegenomen in een muzikaal spektakel waarbij veel substromen van house en techno. Iedere liefhebber van deze stroming is het een echte “must be once there”

Nachtblind gaat elke editie weer tot het uiterste om jouw afterparty overbodig te maken!

ARTIESTEN

Binnen deze scene zijn er tal van artiesten die een geweldige show van maken als ze optreden. Het is de kunst om tijdens dit evenement het publiek echt los te krijgen en mee te nemen in de vibe.

Voor edities van Nachtblind zijn allee de kwalitatief beste DJ’s uit de scene goed genoeg. Echte “voorvechters van de techno” noemen we die. Nachtblind werkt met eigen artiesten maar vult haar line-ups ook aan met lokaal, nationaal of internationaal talent.

LOCATIE

Nachtblind vind momenteel alleen plaats op grote locaties buiten de randstad, of in een clublocatie. Houd de Facebook pagina in de gaten om als eerste te weten waar en wanneer Nachtblind in jou regio met een spectaculaire editie voorbij komt. Natuurlijk ben je ook welkom op andere edities!

De organisatie kiest de locaties zorgvuldig. Zo kijken we momenteel naar locaties tot een capaciteit van 2000 personen. Hierdoor kunnen wij jou de intieme sfeer garanderen die wij bij iedere productie voor ogen hebben.

 

PRODUCTIE

De producties van Nachtblind zijn altijd overweldigend.Denk hierbij aan geweldige lichtshows, visuals, confetti, co2 cannons, lasers etc. Nachtblind is een feest wat iedereen gewoon MEE MOET MAKEN!